portabella champignons

Portabella champignons


De portobello is eigenlijk een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon, met een doorsnede tot wel twaalf centimeter.
De portobello is niet alleen groter dan de gewone kastanjechampignon maar ook voller van smaak. Hij mag namelijk langer verder groeien dan zijn kleinere broertjes, waardoor hij ook de kans krijgt volledig uit te rijpen en dat geeft hem zijn volle smaak.

Tags: champignons.

Door hun forse afmetingen zijn portobello's erg geschikt om te vullen, met kruiden, broodkruim en een laagje kaas, met ei of met geitenkaas en honing. Ook op de barbecue of grill zijn ze - in hun geheel of in plakjes - lekker. De houdbaarheid van portobello's is vergelijkbaar met die van kastanjechampignons.

Verkrijgbaarheid het hele jaar
Houdbaarheid max 3 dagen, mits gekoeld
Teeltwijze biologisch
  • John Doe
    5.00 out of 5

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae. Sed dui lorem, adipiscing in adipiscing et, interdum nec metus. Mauris ultricies, justo eu convallis placerat, felis enim ornare nisi, vitae mattis nulla ante id dui.


Add a review